ONZE PROJECTEN

Project Brecht

Deze moderne villa, gelegen in een bosrijke omgeving, werd door ons voorzien van een tuin die nauw aansluit bij de woning. Door de minimalistische, maar toch strakke lijnen die gebruikt werden in het tuinontwerp, is een strakke tuin gecreëerd die toch warm aanvoelt. De zwemvijver die geplaatst is over de volledige breedte van de woning tegen het ruime terras zorgt voor verfrissing op warme dagen. Qua beplanting is alles vrij sober gehouden met groene hagen als structuur aangevuld met enkele siergrassen en wit bloeiende hortensia's. Vooraan is nog een extra parkeerruimte voorzien. Deze is gestructureerd afgebakend met glanzend witte bloembakken. Tussen de twee bloembakken is een meerstammige, groenblijvende eik geplaatst als blikvanger van de voortuin. 

Tuindesign Koen Eelen zorgde hier voor zowel ontwerp, aanleg als onderhoud (snoeiwerken).

Heeft u een vraag? Contacteer ons