ONZE PROJECTEN

Project WW3

Na een grondige modernisering van deze klassieke woning was ook de buitenruimte aan de beurt. 

Op vraag van de bewoners werd een out-of-the-box ontwerp uitgewerkt. Dit ontwerp trekt de strakke lijnen van binnen door naar buiten zodat alles één mooi geheel vormt. Onderhoudsvriendelijk, strakke lijnen en verschillende hoekjes om optimaal te genieten van iedere zonnestraal waren de uitgangspunten. 

De bestaande rode esdoorn werd als het ware samen met een stuk van het kunstgras uit de grond gelift en de achterliggende garage werd aan het zicht onttrokken met een hardhouten muur in combinatie met leibomen.  Het ruime terras is uitgevoerd in grootformaat Eurodal-tegels wat het geheel een robuust kantje geeft. Dit alles gecombineerd met enkele strategisch geplaatste groenblijvende elementen vormt de basis  van de achtertuin.

De voortuin werd eveneens onderhoudsvriendelijk gehouden. Enkele strakke lijnen van portugese laurier en halfhoge rechtopgaande siergrassen vormen de basis. Dit alles in combinatie met donker siergrind en grote Eurodal-tegels zorgt voor een rustig maar speels geheel.

Tuindesign Koen Eelen verzorgde hier voor zowel het ontwerp als de aanleg.

Heeft u een vraag? Contacteer ons