ONZE PROJECTEN

Project TRNHT 2

Onder het motto 'Klein maar fijn' werd deze stadstuin in een volledig nieuw jasje gestoken. 

De vraag van de bewoners was een gezellige stadstuin met een minimum aan onderhoud en voldoende mogelijkheden om tot rust te komen.

Hun wensen werden beantwoord door twee gezellige terrassen te voorzien. Naast het houten terras tegen de achtergevel is een waterelement met 3 waterpijpjes geplaats waar het water gezellig klatert tijdens de zwoele zomeravonden met vrienden of famile. Aan het tweede terras achterin de tuin is een verhoogde bloembak in cortenstaal voorzien. Hier brengt een oude olijfboom in combinatie met lavendel het zuiderse gevoel naar boven wanneer de eigenaars tot rust komen in hun lounge-set.

Als afscheiding aan de zij- en achterkant werd geopteerd voor een hardhouten wand. De tuinberging werd eveneens uitgevoerd in hetzelfde materiaal zodat deze mooi opgaat in het geheel. De deur naar de achterliggende parking werd geïntereerd in de wand zodat dit geen storend element is in deze high-end afgewerkte buitenruimte. Kunstgras, enkele groenblijvende massieven en siergrassen verzorgen verder het decor. Optimaal genieten is hier de boodschap ....!

Tuindesign Koen Eelen verzorgde hiervoor zowel het ontwerp als de aanleg.

Heeft u een vraag? Contacteer ons